2016-10-11 09:02Nyheter

Naturalistiskt ombonat

367-03 Vinbärsblad Grön367-03 Vinbärsblad Grön

Behovet av att ta in naturen i våra hem är större än någonsin och naturen har något att erbjuda de allra flesta. Tapeten Vinbärsblad flörtar med det klassiska naturalistiska uttrycket fast i förenklad skandinavisk form, och den visar på kärlek till vår natur. Skapa en mer ombonad och organisk känsla i hemmet i höst, Vinbärsblad finns i kraftfulla och harmoniska färger. Låt ditt hem Spira!

Spira innehåller tidlösa bladverk och slingor, livliga blomsterängar och geometriska former. Kollektionen består av 37 mönstrade tapeter totalt och 7 enfärgade tapeter som tillsammans bjuder in till nya färgkombinationer. Allt för att du ska hitta något som inspirerar dig till att ta in naturen i hemmet!


Ämnen: Spira

Om Duro Sweden AB

Duro grundades 1930 med målsättningen att tillverka slitstarka och tåliga tapeter av hög kvalitet. Senare har visionen utvecklats och idag genomsyras verksamheten av en mycket konsekvent miljöhänsyn och ett bejakande av skandinavisk design. Under många år har Duros designarbete också bedrivits i nära kontakt med flera av Sveriges mest etablerade inredningsdesigners. Detta har bäddat för framgångar, både nationellt och internationellt, och idag syns Duros tapeter på såväl kungliga väggar som i sommartorp kända från tv.

Kontaktpersoner

Maria Bryngemark
Designchef
Maria Bryngemark